Így telt a Gyermeknap – Kégaléria

„Egy nap, amikor annyit ugrálhatsz, pattoghatsz, szökkenhetsz, amennyit csak szeretnél!

Ezzel a szlogennel várta a gyerkőcöket az oroszlányi Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár a városi gyermeknapra.

Már a délelőtti órákban elkezdődött a kipakolás a Szent Borbála téren és a szabadtéri színpad környékén.

A borongós idő sem szegte kedvét a városlakóknak, ami meglátszott az érdeklődésen is, hiszen sok százan látogattak ki a rendezvényre csemetéikkel.

S akik kimentek, nem is csalódtak. Talán még soha ennyi játszóeszköz és érdekesség nem várta a fiatalokat.

Az aprókat gyereksarok, a kicsiket kalóz ugráló, a nagyobbakat óriás csúszda, „tűzkarikával”, bokszolható oszloppal ellátott akadálypályás ugráló, két csúszdás óriás Shrek ugrálóvár, dühöngő légvár és 4 pályás euro-jumping trambulin fogadta.

Ezek mellett ügyességi és logikai játékok sokasága, valamint kézműves játszóház hívogatta a lurkókat. Az itt szerzett gyermeknapi élményjegyeket válthatták be a színpompás játékszereknél.

S miközben egész délután hullámzott a tömeg a nagyszabású, jól szervezett esemény helyszínei között, a teret betöltötte az ínycsiklandozó hot-dog, kürtőskalács és vattacukor illata.

A szabadtéri színpadnál Horváth Sándor adott interaktív, zenés gyermek műsort, koraeste pedig az Oroszlányi Bányász Koncert Fesztivál Fúvószenekar szórakoztatta a város gyermekeit.”

KÉPGALÉRIA ITT LÁTHATÓ!

 

Forrás és fotó: Oroszlany.hu

Be the first to comment on "Így telt a Gyermeknap – Kégaléria"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*