Ekkor lesz a lomtalanítás Oroszlányban

/Fotó: Nol.hu/

Az Oroszlányi Környezetgazdálkodási Nonprofit Zrt. közleménye, melyet honlapjukon adtak ki – idézzük:

Az Oroszlányi Környezetgazdálkodási Nonprofit Zrt. Oroszlány város területén, az Oroszlányi Önkormányzat megbízásából 2022. évben 1 alkalommal az alábbiakban felsorolt napokon és helyszíneken lomtalanítást végez, valamint ugyanezeken a napokon lehetősége lesz az oroszlányi lakosoknak a használaton kívüli elektromos készülékek (TV, mikro, egyéb háztartási és barkács eszközök stb.) elhelyezésére az Oroszlányi Környezetgazdálkodási Nonprofit Zrt. telephelyén (Oroszlány, Táncsics M.u.59.).

2022. március 23.

Lomtalanítás a Falu és a garázssorok területén

Elektromos készülék begyűjtés az Oroszlányi Környezetgazdálkodási Nonprofit Zrt. telephelyén (Oroszlány, Táncsics M.u. 59.)   8-14 óra között

2022. március 29.

Lomtalanítás Borbála területén

Elektromos készülék begyűjtés az Oroszlányi Környezetgazdálkodási Nonprofit Zrt. telephelyén (Oroszlány, Táncsics M.u. 59.)   8-14 óra között

A tömbházas beépítésű területeken az egy időpontra meghirdetett lomtalanítás helyett, a társasházak igényei szerint a szolgáltatóval előre egyeztetett időpontokban történik a lomtalanítás elvégzése a közszolgáltatáson felül plusz 1 alkalommal.

Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy a lomhulladékot legkésőbb a lomtalanítás napján reggel 6 óráig helyezzék ki a közterületre!

A lomtalanítás során nem helyezhetőek ki az alábbi hulladékok!

– veszélyes hulladékok
– építési, bontási törmelékek
– autó és motorkerékpár alkatrészek, karosszéria elemek
– gumiabroncsok
– ipari hulladékok
– állati tetemek
– folyékony hulladékok

Kérjük, hogy a környezetszennyezés elkerülése érdekében az elektromos berendezéseket, háztartási eszközöket, izzókat, elemeket ne keverjék össze a háztartási hulladékkal, lommal, mivel a fentiekben felsorolt  időpontokban lehetőség van azok leadására Társaságunk telephelyén.”

 

Forrás: okg.hu

Be the first to comment on "Ekkor lesz a lomtalanítás Oroszlányban"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*