Kollégákat keresnek

„A Benedek Elek EGYMI, Óvoda, Általános Iskola és Kollégium álláshirdetést tett közzé a következő munkakörök betöltésére:

-gyógypedagógus, SNI gyermekek ellátására

A feladatkör 2022. január 24-től gyógypedagógiai képzettséggel betölthető, teljes vagy részmunkaidős foglalkoztatással, közalkalmazotti vagy megbízásos munkaviszonnyal. Utolsó éves gyógypedagógiai hallgatók jelentkezését is várják. Védőoltás megléte kötelező.

-gyógypedagógiai asszisztens, SNI gyermekek ellátására

A feladatkör 2022. január 03-tól betölthető gyógypedagógiai asszisztens képzettséggel, teljes vagy részmunkaidős foglalkoztatással, közalkalmazotti munkaviszonyban. Védőoltás megléte kötelező.

-takarító

A feladatkör 2022. január 3-tól betölthető minimum 8 általános iskolai végzettséggel, határozatlan időre, közalkalmazotti munkaviszonyban. Védőoltás megléte kötelező.

Az önéletrajzokat és motivációs leveleket az iskola@benedek.oroszlany.hu email címre várják vagy postán küldhető, illetve személyesen leadható az intézmény portáján (2840 Oroszlány Eszterházy u. 102.). Érdeklődni lehet az intézmény vezetőjénél: Nagyné Batin Erika, elérhetősége 06 (34) 361-044. ”

 

Forrás: oroszlany.hu

Be the first to comment on "Kollégákat keresnek"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*