Verekedésre hívták ki egymást Oroszlányban – Videóval

A felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és garázdaság vétsége miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a két férfival szemben, akik az oroszlányi dohánybolt közelében verekedtek egymással.

A vádirat szerint két ittas férfi 2021. január 13-án az oroszlányi dohányboltnál egymással vitázott, szidalmazták egymást, végül egyikük verekedni hívta a másikat, aki azt elfogadta. A férfiak közösen átsétáltak a térfigyelő kamera látószögén kívülre. A verekedés közben az egyik férfi kezébe vett egy törött sörösüveget, és azzal kezdte kergetni a másik férfit, aki előle elszaladt, így ismét a kamera látószögébe kerültek.

Amikor a törött sörösüveget kezében tartó férfi abbahagyta a kergetést és visszaindult, az addig kergetett férfi megindult felé. Ekkor a visszaindult férfi megfordult és a törött sörösüveggel hadonászva ismét megkergette az ellenfelét, majd felé az üveggel szúró mozdulatot is tett.

Ezután rövid szóváltást követően az előzőleg megkergetett férfi  megragadta ellenfele kabátját, őt megrángatta, emiatt ez a férfi egyensúlyát vesztve a földre esett. Amikor a földre esett férfi megpróbált felállni, ellenfele eközben egy alkalommal kis erővel fejbe rúgta, ezzel sérülést nem okozott.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy mindkét férfival szemben a Tatabányai Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben közérdekű munka büntetést szabjon ki – tájékoztatott bennünket a Komárom – Esztergom Megyei Főügyészség.

Az Ügyészség VIDEÓJA:

 

Címlapkép: képkocka az Ügyészség videójából

Be the first to comment on "Verekedésre hívták ki egymást Oroszlányban – Videóval"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*