Többször visszatért a tettes egy oroszlányi cég telephelyére

/A kép illusztráció! – Fotó: Pixabay/

Egy oroszlányi cég telephelyére járt vissza lopni a korábban ott dolgozó férfi, aki a járművek tankolókártyáival üzemanyagot vásárolt. A rendőrök gyanúsítottként kihallgatták a helyi lakost.

A 44 éves férfi 2021. szeptember hónapban rendszeresen bement a volt oroszlányi munkahelyének telephelyére, ahol két járműből ellopta az üzemanyagkártyát. Volt olyan eset, hogy a két kártya egyszerre volt a tettesnél, de volt, hogy felváltva lopott.

Az oroszlányi lakos, a lopott kártyákkal vásárolt üzemanyag egy részét saját használatra használta fel, egy részét pedig eladta. Az eladott üzemanyagot jóval a piaci ár alatt értékesítette, a kapott pénzt később elköltötte. A sértett október 8-án tett feljelentést az Oroszlányi Rendőrkapitányságon.

A járőrök adatgyűjtés során azonosították a 44 éves férfit, akit két nappal később elfogtak. Az ellenőrzés során nála megtalálták az egyik lopott üzemanyagkártyát, valamint felmerült a kábítószer-fogyasztás gyanúja is. D. Z-t előállították, az alkalmazott kábítószerteszt is pozitív eredményt mutatott.

A gyanú szerint a tettes több mint 1 millió forintért vásárolt üzemanyagot a lopott kártyákkal. Ellene lopás bűntett és kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Be the first to comment on "Többször visszatért a tettes egy oroszlányi cég telephelyére"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*