Oroszlányt érintő menetrendi változások

/Fotó: nol.hu/

A Volánbusz honlapján közzétette, hogy 2021. október 1-től menetrendi változásokat vezetnek be Komárom-Esztergom megyében.

Ezekről van szó – idézzük:

8443 Tatabánya – Kecskéd/Majk – Oroszlány 

A tanítási napokon Kecskéd, Faluközponttól 7:05-kor Oroszlány, Volán telephez induló járat 5 perccel korábban, 7:00-kor indul, valamint csak csütörtöki tanítási napokon és 8560-as vonalszámmal közlekedik.

8560 Oroszlány – Dad – Császár – Kisbér 

A csütörtöki munkanapokon Oroszlány, Körforgalomtól 7:15-kor Kisbérre induló járat 5 perccel korábban, 7:10-kor indul, valamint a továbbiakban csak tanszünetben csütörtöki munkanapokon közlekedik.

A csütörtöki napok kivételével tanítási napokon Oroszlány, Körforgalomtól 7:15-kor Dadra induló járat a továbbiakban Kecskéd, Faluközponttól indul 7:00-kor.

8738 Nagyigmánd – Szákszend 

Új járat indul tanítási napokon Szákszend, Dózsa utcától 6:55-kor Nagyigmánd, Autóbusz-váróteremhez.

A munkanapokon Nagyigmánd, Melkovicspusztától 7:45-kor Nagyigmánd, Autóbusz-váróteremhez induló járat csaktanszünetben munkanapokon közlekedik.

Új járat indul tanítási napokon Nagyigmánd, Autóbusz-váróteremtől 7:20-kor a Szákszendi elágazáshoz.

Munkanapokon a Szákszend, Felsőről 7:40-kor a Szákszendi elágazáshoz induló járat 2 perccel korábban, 7:38-kor indul, és a továbbiakban csak tanszünetben munkanapokon közlekedik.

A munkanapokon Nagyigmánd, Autóbusz-váróteremtől 7:35-kor Nagyigmánd, Melkovicspusztához induló járat csaktanszünetben munkanapokon közlekedik.

Új járat indul tanítási napokon a Szákszendi elágazástól 12:40-kor Nagyigmánd, Autóbusz-váróteremhez.

Munkanapokon a Szákszendi elágazástól 12:40-kor Szákszend, Felsőre induló járat a továbbiakban csak tanszünetben munkanapokon közlekedik.

A munkanapokon Nagyigmánd, Melkovicspusztától 14:51-kor Nagyigmánd, Autóbusz-váróteremhez induló járat a továbbiakban csak tanszünetben munkanapokon közlekedik.

Új járat indul tanítási napokon Nagyigmánd, Autóbusz-váróteremtől 14:55-kor a Szákszendi elágazáshoz.

A munkanapokon Szákszend, Felsőről 15:10-kor Szákszendi elágazáshoz induló járat a továbbiakban csaktanszünetben munkanapokon közlekedik, és 3 perccel később, 15:13-kor indul.

A munkanapokon Nagyigmánd, Autóbusz-váróteremtől  14:41-kor Nagyigmándra induló járat a továbbiakban csak tanszünetben munkanapokon közlekedik. ”

 

A városunkat, környékünket érintő változások a Volánbusz honlapján IDE KATTINTVA tekinthetők meg!

 

Forrás: volanbusz.hu

Be the first to comment on "Oroszlányt érintő menetrendi változások"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*