Díjkitűzés egy többmilliós oroszlányi lopás nyomravezetőjének

/A kép illusztráció – Fotó: police.hu/

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője Oroszlányon történt lopás kapcsán tűzött ki nyomravezetői díjat.

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat ismeretlen tettes ellen lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt. A rendelkezésre álló adatok alapján a tettes 2021. július 21-én 15 óra 30 perc előtt egy oroszlányi családi házból közel 5 millió forint készpénzt lopott el.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki az elkövetővel vagy a bűncselekményekkel kapcsolatban információval rendelkezik, hivatali munkaidőben tegyen bejelentést személyesen az Oroszlányi Rendőrkapitányságon, illetve bármely rendőri szervnél. Hívja a 112-es, díjmentes segélyhívó számot, illetve tárcsázza az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát!

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője az ügyben 300.000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.

A díjkitűzés annak visszavonásáig érvényes, de legkésőbb 2026. július 23. napján hatályát veszti – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság  a police.hu oldalon.

Be the first to comment on "Díjkitűzés egy többmilliós oroszlányi lopás nyomravezetőjének"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*