Oroszlányi programajánló augusztus 20-22. között

/Fotó: Pixabay.com/

Ünnepi képviselő-testületi üléssel veszi kezdetét az augusztus 20-i programsorozat Oroszlányban.

Az esemény 9 órakor kezdődik az Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermében, ahol átadják a városi kitüntetéseket is.

Ezt követően 11 órától az új kenyér szentelésére, majd koszorúzásra kerül sor a Millenniumi Emlékműnél, ahol beszédet mond Lazók Zoltán, Oroszlány város polgármestere.

Az idei ünnepi programhoz szorosan kapcsolódik az oroszlányi borfesztivál – a III. BOROSZLÁNY -, melyet az államalapítás és Szent István ünnepe alkalmából a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár szervez.

A program augusztus 20-án, 16 órától indul a Szent Borbála téren, ahol gyermekjátszótér, valamint a Cirill Táncstúdió műsora várja a városlakókat.

Ezt követően 17 órától a Palmetta Zenekar rock-koncertjére kerül sor, majd 19 órától „István a mi Urunk” címmel a Nemzeti Lovas Színház ad koncertet a Malom tó partján (Tópart u. mögött).

Szombaton, augusztus 21-én 16 órától „Pitypang és más csodák” címmel Horváth Sándor Igric zenés, interaktív gyermekműsort ad, utána vidám mókázás következik a téren a Vagabanda gólyalábasaival.

17 órától a világzenét játszó Bohemian Betyars, majd a Doors and More Blues koncertje zárja a napot.

Vasárnap, augusztus 22-én a szabadtéri színpadé a főszerep. Elsőként, 16 órától a Back To Floyd (Pink Floyd tribute) koncertezik, majd a Vivát Bacchus Énekegyüttes előadására kerül sor.

Az est fénypontjaként, a hazai rockzene élő legendája, az idén 42 éves Karthago együttes lép fel Oroszlányban. (20 órakor -a  szerk).

A három napos rendezvényen öt különböző borvidék borászatának nemes nedűit is megkóstolhatják az érdeklődők.

 

Forrás: oroszlany.hu

Be the first to comment on "Oroszlányi programajánló augusztus 20-22. között"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*