Jelentkezőket várnak!

/A kép illusztráció – Fotó: Pixabay.com/

„Oroszlány Város Önkormányzata a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtárral közösen megrendezésre kerülő Bányásznapi rendezvény keretében szabadtéri vendéglátás (étel és ital árusítása) és vásár számára is lehetőséget biztosít.

A szabadtéri vendéglátás és vásár időpontjai és helyszínei:

2021. szeptember 030405. (péntekszombatvasárnap).

Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal parkolója (Oroszlány, Rákóczi F. u. 78.), valamint  a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár előtti tér (Oroszlány, Szent Borbála tér  1.), a szervezők által kijelölt területen.

Kis méretű faházak (2×3, illetve 3×3 m) korlátozott számban rendelkezésre állnak, egyéb esetben az árusítóhely berendezését a jelentkezőnek
kell biztosítania.


A faházak, valamint a közterület használatához engedély beszerzése és közterülethasználati  díj befizetése szükséges. Az engedély és az árusítás feltételeiről bővebb információt Lóczi  Krisztián városrendészeti osztályvezető ad a 06205377827es telefonszámon.

Jelentkezni  írásban a jegyzo@oroszlany.hu email címen, vagy személyesen a városrendészeti osztálynál  lehet (Oroszlány, Rákóczi F. u. 78. Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal földszint)

Jelentkezési határidő: 2021. augusztus 24.


A vendéglátás és vásár területének helyszínén korlátozott a férőhely, az engedélyek kiadása a  beérkezési sorrend szerint történik.


Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal”

Felhívás

 

Forrás: oroszlany.hu

Be the first to comment on "Jelentkezőket várnak!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*