Soron kívül tárgyalták a helyi képviselők

/A kép illusztráció/

„Rendkívüli képviselő-testületi ülést hívott össze Lazók Zoltán polgármester pénteken délelőtt az önkormányzati hivatal tárgyalójába.

Az esemény kisebb ünnepséggel kezdődött. Szabó Istvánné Betka, az Oroszlányi és Megyei Szlovák Önkormányzat elnöke „Nemzetiségünkért” díjat kapott július 3-án, a Magyarországi Szlovákok Napján.

Az elismeréshez az oroszlányi képviselő-testület nevében Lazók Zoltán polgármester gratulált.

A folytatásban a testület hét napirendi pontot tárgyalt, ezekből kettőt zárt ajtók mögött. Elsőként elfogadták Oroszlány Város Önkormányzata helyi közútjainak forgalmi rendjét, majd az Önkormányzati Szociális Szolgálat Szervezeti és Működési Szabályzatának, valamint a szervezeti egységek szakmai programjának módosítását hagyták jóvá.

Ezt követően költségvetési döntéseket hoztak a Szlovák Tájház pajta épületének előtető építésével kapcsolatosan, módosították a Közép-Duna Vidéke Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulással kötött megállapodást, és elfogadásra került a polgármester 2021. évi szabadságolási ütemterve.

Zárt ülésen a megüresedett önkormányzati lakások bérletére beérkezett pályázatok elbírálására, valamint a TOP-4.3.1 projektbe bevont megüresedett önkormányzati szociális bérlakás bérlőjének kijelölésére került sor.

Végül a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár épületében tervezett külső személyfelvonó és akadálymentes vizesblokk kialakításáról döntött a grémium.”

A rendkívüli testületi ülés teljes anyaga ITT olvasható.

 

Forrás:oroszlany.hu

Be the first to comment on "Soron kívül tárgyalták a helyi képviselők"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*