Lebuktak

/Fotó: police.hu/

Egy parkoló autó katalizátorát lopta el négy férfi Környén. A flex hangjára a közelben lakók figyeltek fel, ők értesítették a rendőrséget.

A rendőrségre 2021. június 29-én éjszaka érkezett bejelentés, miszerint ismeretlen személyek Környén, egy parkoló autóból ellopták a katalizátort, az elkövetők pedig Tatabánya irányába elhajtottak. A Tatabányai Rendőrkapitányság járőrei Tatabányán, a Dózsa György úton megállították a bejelentésben szereplő személygépkocsit, amiben négy férfi utazott. Az autó csomagtartójában két emelőt találtak, az egyik utas ruházata pedig olajfoltos volt.

A 24 éves K. K-t, a 32 éves O. R-t, a 28 éves F. I-t és a 19 éves I. N-t az egyenruhások előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki őket gyanúsítottként. A négy férfi beismerő vallomást tett. Elmondták, hogy a katalizátort, valamint az eltulajdonításához használt körfűrészt egy közeli bokorba dobták, mielőtt elmenekültek a helyszínről. Ezeket a rendőrök megtalálták és lefoglalták – tette közzé a police.hu oldalon a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság.

Be the first to comment on "Lebuktak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*