Ezekről tárgyaltak a képviselők

Lazók Zoltán polgármester 9 napirendhez kapcsolódó döntés tervezetét egyeztette az oroszlányi képviselő-testület tagjaival internetes munkamegbeszélés keretében csütörtök délután.

Elsőként a veszélyhelyzeti időszakban (2021.április 27.- május 27.) történt fontosabb eseményekről szóló tájékoztatót, majd a 2021. évi költségvetés – 5/2021. (II.12.) önkormányzati rendeletének – módosítását hagyták jóvá.

Ezt követően 2020. évi beszámolók előterjesztésére került sor.

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság, az Oroszlányi Környezetgazdálkodási Nonprofit Zrt., valamint a Benedek Iskola Gyermekeiért Közalapítvány tavalyi működéséről, tevékenységéről szóló tájékoztatóját is elfogadták. Támogatták továbbá az önkormányzati cégek igazgatósági és felügyelő bizottsági tagjairól szóló előterjesztést és az idei városi kitüntetésekre irányuló javaslattétel felhívását.

Elfogadták a képviselők, hogy 2021. augusztus 1-től az egészségügyi közfeladatok – védőnői szolgálat – ellátását az önkormányzat átveszi az Oroszlányi Szakorvosi és Ápolási Intézettől.

Döntés született a HÉBÉ Alapfokú Művészeti Iskola működéséhez szükséges helységhasználatról, mely továbbra is – 5 éves időtartamra, térítésmentesen – a Hunyadi Mátyás Általános Iskolában lesz biztosítva.

A meghozott határozatok ITT tekinthetők meg!

 

Forrás:oroszlany.hu

Írj Te először kommentet "Ezekről tárgyaltak a képviselők"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*