Nyit az Oroszlányi Bányászati Múzeum

/Korábbi fotó: ÖS/

Az Oroszlányi Bányászati Múzeum közösségi oldalán jelentette be, hogy május 1-én szombaton nyitnak – itt a közleményük:

Amire már régóta vártunk – Szombaton nyitunk!

A kormányrendelet szerint holnaptól, azaz 2021. május 1-től a védettségi igazolvánnyal rendelkezők látogathatják többek között a múzeumokat, így az Oroszlányi Bányászati Múzeum ismét kitárja kapuit, a szükséges biztonsági előírások betartásával.

Nem csak a fedett látogatótérben, hanem szabadtéren is maszkot kell viselni a múzeumban tartózkodóknak. Munkatársaink folyamatosan fertőtlenítenek, hogy biztosítsák a megfelelő körülményeket látogatóink számára.

A hónapok óta zajló felújítás miatt a megszokott parkolási rend és belépés megváltozott. A bejárat a hátsó kapunál található, amit gyalogosan lehet megközelíteni a lenti parkolóból. A volt főbejárat, a Kastély felől szintén csak gyalogosan közelíthető meg. Az alábbi kép segít az eligazodásban!

A kilátó és a kisvasút is igénybe vehető, így a megszokott jegyárakkal várjuk az érdeklődőket a megszokott nyitvatartási időben, ami az alábbiak szerint alakul: hétfő és kedd szünnap, szerdától vasárnapig pedig 10.00-tól 18.00-ig tart nyitva a Bányászati Múzeum.

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy mivel még javában tart a fejlesztés, bizonyos részek építési területnek minősülnek, így fokozott figyelmet és óvatosságot kérünk!

Holnaptól várunk szeretettel minden érdeklődőt az Oroszlányi Bányászati Múzeumba! Jó szerencsét!”

 

 

Forrás: Facebook

Be the first to comment on "Nyit az Oroszlányi Bányászati Múzeum"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*