Jól sportoltak, jól tanultak

„Ünnepélyes keretek között adták át szerdán a Jó tanuló, jó sportoló elismeréseket a Krajnyik Akác András Sportcsarnokban. A képviselő-testület november 19-én döntött arról, hogy a város sport- és tanulmányi eredményeiben kiemelkedő diákjait idén is megjutalmazza.

Az új sportcsarnokban megjelenteket, köztük Lazók Zoltán polgármestert, Rajnai Gábor és Szabó Mihály alpolgármestereket, File Beáta jegyzőt, Székely Antalt, a Humán Bizottság elnökét, illetve több települési képviselőt, a szülőket, edzőket és a szép eredményeket elért diákokat Péter Melitta köszöntötte, majd Lazók Zoltán polgármester intézett ünnepi szavakat az áldozatos munkájuk eredményeiért elismerésre váró jó tanulókhoz, akik egyben jó sportolói is Oroszlánynak.

– Fontos alkalom a mai, mert azok a tanulók, akik miatt összegyűltünk, nem csupán a sport területén sikeresek, de tanulmányaikban is jól teljesítenek, és évről-évre megerősítenek minket abban a hitünkben, hogy elkezdődött egyfajta változás, és tényleg egyre több fiatal gondolja úgy, hogy nem kell az iskolában végzett munkát háttérbe szorítania akkor, ha sportol.

És igaz ez fordítva is: szerencsére sokan vélik úgy, hogy a tanulmányaik miatt nem kell felhagyniuk a sporttal – fogalmazott a polgármester, aki a felkészítők, az edzők, pedagógusok, és a szülők érdemeit is méltatta beszédében.

A HéBé Alapfokú Művészeti Iskola növendékeinek műsorával folytatódott a díjátadó, majd Lazók Zoltán polgármester, Benedek János súlyemelő olimpikon és Mohácsi Máté az oroszlányi kosárlabdasport kiemelkedő játékosa társaságában gratulált mindazon tanulóknak, akik idén átvehették az elismerést és az azzal járó sportszervásárlási utalványt.”

A teljes cikket, így a díjazottak neveit is ITT olvashatja!

Forrás:oroszlany.hu

 

Be the first to comment on "Jól sportoltak, jól tanultak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*