Szombati mérleg: őrizetbe vétel és segítségnyújtás

A rendőrök 2019. november 16-án délelőtt Oroszlányon, a Környei úton végeztek sebességellenőrzést. A járőrök sebességtúllépés miatt megállítottak egy személygépkocsival közlekedő 40 éves környei lakost.

A rendőrök megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel, mivel őt a Salgótarjáni Rendőrkapitányság – engedély nélküli vezetés miatt – 2020. június 25-ig a vezetéstől eltiltotta.

Őt az Oroszlányi Rendőrkapitányságra előállították és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt, a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából őrizetbe vették. Az intézkedő rendőrök a sebességtúllépés miatt közigazgatási bírságot szabtak ki.

Szintén ezen a napon délelőtt érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy egy oroszlányi lépcsőház bejárata előtt, legalább két órája áll egy idős férfi. A járőrök megállapították, hogy a 94 éves úr térben és időben nem tud tájékozódni. Az idős férfit orvoshoz vitték, lakcímét megállapították, majd értesítették a hozzátartozókat.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság  közleménye

Forrás:police.hu

Be the first to comment on "Szombati mérleg: őrizetbe vétel és segítségnyújtás"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*