Zöld Kutya Grooming – kutyakozmetika

Zöld Kutya Grooming – kutyakozmetika
8060, Mór Mónus Illés u. 2. Tel.:06-30-384-0105
Szeretettel üdvözöllek a Zöld Kutya Grooming oldalán!
Szakasits Edit vagyok, Magyarország első és egyetlen nemzetközileg elismert kutyakozmetikus mestere. Tanulmányaimat az amerikai IPG (International Professional Groomer) tagjaként folytattam, illetve jelenleg is folytatom.
Szalonjaim Móron és Budapesten egyaránt megkapták a Professzionális Szalon elismerést e szervezet által.
Kutyakozmetikus iskolám 2019-től az IPG akkreditált kutyakozmetikus képző iskolája, mely egyetlen kutyakozmetikus képzés az országban, amit a Világ minden táján elismernek és nagyra tartanak.
Mór számomra fontos kisváros, ott születtem, ott is nőttem fel többé-kevésbé, de az évek alatt bebizonyosodott, hogy kiváló választás helyrajzi szempontból is, hiszen 3 megye találkozásánál fekszik, így a vendégköröm mindhárom megyéből kényelmesen tudja látogatni a szalont.
Vendégeim mára már azokból a magas minőséget kereső gazdikból, tenyésztőkből áll, akiknek a kutya egészsége és esztétikai megjelenése egyaránt fontos és tudják jól, nincs egyik a másik nélkül.
Szalonjaimat folyamatosan fejlesztem, ahogy magamat és a velem dolgozókat is. Vannak szolgáltatásaim, melyek kizárólag nálam elérhetők az egész országban.
Jelenleg is két szalont üzemeltetek, mindkettőben én vezetem a munkát, asszisztens segítségével, de minden egyes kutyát én magam nyírok a végső formájára.
Fontos számomra az az érték, amit nyújtani tudok, ha a kutya szőréről van szó, nem ismerek kompromisszumot. Vallom, hogy a kutya egészsége a szőre egészségével kezdődik.
Szalonjaimban bio és vegán termékeket használunk, ezeket természetesen meg is vásárolhatják a vendégek és a kollégák.
Szeretem a munkám és szeretem a vendégeimet, ettől tudok állandóan megújulni és egyre többet nyújtani akár vendégről akár kutyakozmetikus hallgatóról van szó.
A Zöld Kutya koncepciója 2019-től franchise hálózatban elérhető elhivatott kollégák/ leendő kollégák illetve befektetők számára.
Szakasits Edit – CPG, CaPG, ICMG candidate
06 30 384 0105
8060 Mór Mónus u. 2.
1126 Bp. Márvány u. 25.

Honlapunk: zoldkutya.hu/

Facebook oldalunk mindig friss hírekkel:  https://www.facebook.com/zoldkutyagrooming/?fref=ts