Geszler Családi Pincészet

Geszler Családi Pincészet

8060 Mór, Zrínyi utca 25.

Boraink, telefonos és egyéb elérhetőségeink, programjaink:

Ezerjó élményeket kínálunk!

A Móri Borvidéken 38 hektáron gazdálkodunk negyedik generáció óta. Voltunk már az év borászata Fejér megyében, Zöld veltelínink 2015-ben Magyarország legjobb újbora, lett.

Borainkat sváb szorgalommal, nagy gondossággal és szeretettel készítjük a ma borkóstolóinak, móri, megyei, országos, nemzetközi sikerekkel.

A Móri Borvidék legeredményesebb borászata lettünk immáron 4. alkalommal az elmúlt öt évben, 2016-ban megkaptuk Mór Város Önkormányzatának legmagasabb kitüntetését a Pro Urbe Díjat. 25.000 palack bort készítünk éves szinten, de évről-évre nő.

Nagyon szerencsések vagyunk, hiszen Mór remek helyen fekszik, az egyik legjobb adottságú borvidéke Magyarországnak a Vértes és a Bakony hegység között elterülő Móri árokban a Közép-Dunántúlon.

Az Ezerjó hazájába, Mórra érkező vendégeknek borkóstolókat tartunk pincejárással látványborászatunk két helyszínén.

Az alsó szinten akadálymentesített 200 éves pincében, megismerhetik modern technológiákat, a borkészítés útját; az emeleten tágas 75 fős hangulatos borkóstolótermünkben pedig a borkedvelők elmélyülhetnek a móri borok és gasztronómia világában.

Boraink:

Móri Ezerjó, máMÓR Móri Ezerjó (fahordós), Móri Zöld veltelíni, Móri Királyleányka, Móri Chardonnay, máMÓR Móri Chardonnay (fahordós), Vértes kincse, Bakony kincse, Móri Zenit, Geszler Rosé, SZERETŐ Móri Chardonnay, Mustlica 100% szőlőlé

Célunk, hogy karakteres savtartalmú harmonikus íz világú móri borokat készítsünk vásárlóinknak és a pincénkbe látogató borkedvelőknek.

Borászok:

Geszler József üv. +36 (30) 481-9248

Geszler Imre +36 (30) 482-0427

Geszler Tamás +36 (70) 944-6014

Elérhetőségek:

Geszler Családi Pincészet Mór:

H-8060 Mór, Martinovics u. 6/c.

Borkóstolóra bejelentkezés, érdeklődés, foglalás: +36 (20) 552-7030

Nyitva tartás: egész évben bejelentkezéssel

E-mail: info@geszlerpince.hu ,

Web: www.geszlerpince.hu,

FB: www.facebook.com/geszlerpince

Pinterest: https://hu.pinterest.com/geszlerpince/