Oroszlányi rendőr lett az év iskolarendőre Komárom-Esztergom megyében

/fotó:police.hu/

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága 2008. szeptember 1-jével hirdette meg az „Iskola rendőre” programot, amelynek célja a gyermekek közlekedési ismereteinek bővítése, a fiatalok felelősségteljes és szabálykövető közlekedésre nevelése, valamint a közúti közlekedési balesetek megelőzése.

A bizottság több éve jutalmazza azokat a rendőröket, akik a programban példaértékű munkát végeznek. A 2019-es évben kiemelkedően teljesítő iskolarendőröknek az elismerést 2019. december 9-én Dr. Halmosi Zsolt r. vezérőrnagy, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes adta át Budapesten, a VI. Országos Iskolarendőr Szakmai Napon.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság állományából Jencsekity Zoltán r. főtörzsőrmester, az Oroszlányi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja vethette át a díjat, aki iskolarendőrként két iskolában is tevékenykedik. Kiváló és rendszeres kapcsolatot ápol az oktatási intézmények vezetőivel és az ott tanuló diákokkal. Aktívan részt vesz az iskolai rendezvényeken, ugyanakkor baleset-megelőzési programokat is rendszeresen szervez.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye

Forrás:police.hu

Leave a comment

Your email address will not be published.


*